Kontakt

 

 

Print Friendly, PDF & Email

27 Responses to Kontakt

 1. Ann-Christin

  Hejsan!

  Vi är på väg att göra samma resa som ni och har lite frågor som vi vill ställa till er, har ni en epost adress som vi kan skicka dem till, så vi inte tråkar andra med detaljfrågor?

  Hälningar Ann-Christin

 2. Bo-Göran Rutqvist

  Hej H+H, Oj vad roligt samt trevligt ni har det.
  Vilken härlig upplevelse med all historik om platser, orter mm mm.
  Din farfars bror som var fyrvaktmästare på Holmögadd, samt en annan farfars bror
  som var Krono lots i Luleå skärgård tillsammans med farfar Mauritz
  spanar nog på eran tripp från ovan.
  Stor rutin i släktet….
  Ha det gott…
  från mig Bo-Göran, Boden
  (kusin till Hans)
  Mvh…till er H+H

  • admin

   Hej Bosse
   Kul att höra från dig. Vi har fortfarande sommar några veckor. Hälsa alla där hemma

 3. Carina Bergman

  Hej igen på er!
  Nä, det gick inte så långt. Husbilen hade säkert orkat, men inte vi. Vi vände när vi hade varit vid Gardasjön i 11 dagar o styrde hemåt igen.
  Hoppas att ni har det bra och att allt går precis som ni tänkt er.

  Hur länge har ni tänkt er vara ute tro?
  /Carina

 4. admin

  Hej Carina
  Kul att höra från dig. Just nu är vi i Constanta Rumänien. Runt den 17/7 är vi på Turkiets västkust. Klart det vore kul om vi kan ses. Kan husbilen lägga så många kilometer under hjulen ?
  Hasse och Helen

 5. Carina Bergman

  Hej igen
  Vi åker med husbilen ner till Italien i sommar. Befinner oss i Italy nån gång runt den 17 juli, undrar just vart ni befinner er då. Vi kanske kan ses nånstans. Det skulle vara riktigt roligt – att få träffa Helen också. Dig Hasse känner jag ju lite sedan förr.

  Hälsningar och ha det gott så länge. Jag lämnar mitt telefonnummer så kanske vi kan byta med varann. Eller, du kanske har kvar ditt gamla? Mitt nr: 073-274 60 77.
  Men, jag har ju lite dålig koll på geografin – så jag har kanske missförstått vart ni är.
  Hälsningar och god tur:)
  Carina

 6. Lena Steinertz

  Hej Kära H&H! Var är ni någonstans?Finns det någoot annat sätt att få kontakt än via denna hemsida?Om ni mot all förmodan skulle råkas vara i gamla Svedala den 12 maj är ni hjärtligt välkomna på 50-års kalas. Kräver svar. Var någonstans befinner ni er under hösten?Vi skall absolut besöka er vid lämplig tid och plats. Hoppas ni har en Skön Påsk var ni nu än befinner er. När kommer ni till Sverige nästa gång? Ser att 95%är frågor i denna “kommentar”. Många kramar från Lena&Johan

  • admin

   Hej
   Vi är just nu i Belgrad där sommaren har kommit de flesta dagarna. Tack för inbjudan det hade varit kul men blir lite långt. Till hösten är vi sannolikt i Turkiet och ett besök av er skulle uppskattas jättemycket. Nu har vi dessutom väder-TV. Vi firar den ortodoxa påsken idag.
   Vi kan nåst på mailadressen: tabaluga@hotmail.se
   Kramar från
   Hasse och Helen

 7. Örjan Hansson

  Tjena Hasse

  Hatten av för att du kommit iväg med din båt, ut på de sju haven
  Nu ser jag fram emot reppotage ifrån kurriduttöarna och alla dom andra spännande ställen som du kan tänkas komma att besöka

  Örjan

 8. Björn Österberg

  Hej!
  Grattis till att ni nu har kommit iväg – fick ju höra med jämna mellanrum(min tid på WM-data/Logica) att ni skulle dra söderut, ha de bra och jag kommer att följa er med jämna mellanrum. Eftersom jag nu är pensionär så tillbringas ganska många veckor i husbilen och mest ute i Europa.

  Ha de bra / Björn

 9. Carina Bergman

  Hej igen
  Det var ett tag sedan jag tittade till er nu, men jag ser att ni har det jättebra och att ni nått slutdestinationen för säsongen. Hur länge stannar ni där tro innan ni börjar resa vidare?
  I vilket fall så är det jättekul att läsa om alla upplevelser ni får och titta på alla foton från allt ni ser på vägen (eller kanske jag ska skriva på vattnet)..
  Hur som helst, jag kommer att fortsätta att läsa era resebrev med förtjusning.
  Ha det fortsatt kalas på äventyret!
  Carina

  • Lena

   Hej på er!
   Har precis läst om både husmus och sandhugg. Allt är alltså inte bara vila (c: utan både jakt och problemlösning. Låter lite som livet i Ulvoberg kan jag säga. Själv har jag 12 dagars semester kvar och ni bara längtar efter sällskap – visst var det så Hasse? Sååå kul att läsa era brev och dig, Helen, saknar jag så du kan inte bara ana.

   Ha det gott! /Lena

 10. Ulla Damber

  Jätteroligt att läsa om er resa. Helen, ni inspirerar oss (mig och mannen) till att skaffa ett projekt som har med riktiga livet att göra! Levandet alltså. Mys på och ha det så bra (bättre än oss som slavar på)! Ni gör det vi är för vankelmodiga och fega att göra!

  Många varma hälsningar,
  Ulla D

 11. Bengt Jamot

  Hej,

  Känns som ni får mäktiga upplevelser kombnerat med snabba ryck när yrkestrafiken kommer. Hoppas att ni kan följa värmen söderut och riktigt njuta av upplevelserna. Det blir väl en bok när ni kommer hem så småningom.

  Ha det bra
  Bengt

 12. Pär & Maud

  Hej igen,

  Fel, fel, fel !! Det skulle ju vara den 2 novenber.

 13. Pär & Maud

  Hejsan
  Jag sitter på jobbet och njuter av den samhällsnytta man gör. Åtgärdsprogram, kränkningsbeskyllningar, nya utvecklande kursplaner mm . Stackars er som bara har en massa tid över som ni måste slå ihjäl. Det måste ju vara jobbigt för er att inte längre bidra till välfärden här hemma. Fast det har smittat av sig på Maud som nu dragit iväg en vecka till New York. Hon är mycket glad i den present hon fick på födelsedagen. Visst var det frågan om en uppgradering? 2:a oktober kommer jag till Budapest. Vi syns.

  Pär och Maud

 14. Matts Björklund

  Hej , kul att få era resebrev! Det är en ovanligt varm höst här i Umeå just nu. Jag har nu plockat fram kartboken för att begripa var ni är och får lära en hel del om alla plaster och vindlande kanaler i hjärtat av Europa. Om jag fattat det rätt så åker ni snart vidare förbi Erlangen och Nȕnberg? Ha det gott! /Matts B

 15. Bengt Jamot

  Hej!

  Följer er resa söderut. Det är fantastiskt att höra hur ni upptäcker nya städer, hamnar och byar. Stannar där det verkar spännande. Fortsätter till nya platser. Tipsen ni får om rutter. Man blir bara “lite” avundsjuk. Nu när hösten närmar sig här hemma. och ni fortsätter mot värmen.

  Sköt om er
  Bengt

 16. admin

  Hej
  Jo det galler att smyga sig undan i tid. Har lyser solen, vibadar och det star alltid ett kallt glas Mosel framme H+H

 17. Peter Carlson

  Jobbångest

  Då var våran arbetsbefrielse över för detta år medans eran kommer att fortsätta länge än får vi hoppas!

  Vi har haft en alldeles underbar semester även efter att vi skildes i Kalmar där vi tycker att vi fick några sköna dagar tillsammans. För våran del blev det fjällen i ett par veckor och där hittade vi det vi vill göra om ett antal år vid blomsterfjällets fot och där tänkte vi bygga en stuga om ett par år så vi får tillbringa tiden efter sextio där så mycket som möjligt.

  Vi tänker mycket på er och hoppas att vi ska kunna ansluta antingen under hösten eller våren och allra senast då lovar vi att göra ett besök.

  Ha det gott hälsar Peter och Karin

 18. Matts Björklund

  Hej vänner,

  mycket kul att kunna läsa om var ni är och hur ni tar er fram.. lite avis blir man ju.. vi som nu ska in i produktionsapparaten igen..

  Hälsningar Matts B (och Jon, AAron och Erik förståss)

 19. Hjördis Henriksson

  Fin sida Jakob fixat – den kommer nog bli välfylld med spännande brev, historier och läckra bilder!
  Hej o Hå nerför (eller blir det uppför?) floderna och hoppas ni får fint “tuffa på väder”! // Hjördis o Kjell

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>